[Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Place tutorials of any kind here. 〆(・∀・@)
- Accelevi
Forum rules
Forget-me-not.

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby SpeedStar5 » Thu Sep 12, 2013 9:38 pm

MysteriousPerson wrote:
SpeedStar5 wrote:
MysteriousPerson wrote:at first , it worked, but after several second it doesnt work, any idea ?


Was there any error message? I think had this happen to me before once, relogging solved the problem.


no it dont have any error message, the host is fine, but my friend said that the titan cannot be hit and not moving


How many people were on your server?
Also what was his ping like?

Disconnections happen usually because of high ping or there being 5 or more players on same server.
Could also just be connection problems of some kind; In which case I'd suggest trying hamachi, see if it helps at all.
SpeedStar5
 

 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby MysteriousPerson » Thu Sep 12, 2013 10:49 pm

SpeedStar5 wrote:
Disconnections happen usually because of high ping or there being 5 or more players on same server.
Could also just be connection problems of some kind; In which case I'd suggest trying hamachi, see if it helps at all.


only 2 ppl, i just want to test the evolve
as far as i can remember , my ping is -1 , and my friend is 667
MysteriousPerson
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby SpeedStar5 » Fri Sep 13, 2013 12:54 am

MysteriousPerson wrote:
SpeedStar5 wrote:
Disconnections happen usually because of high ping or there being 5 or more players on same server.
Could also just be connection problems of some kind; In which case I'd suggest trying hamachi, see if it helps at all.


only 2 ppl, i just want to test the evolve
as far as i can remember , my ping is -1 , and my friend is 667


That is probably your problem then, 600 is pretty high. You may have to wait until feng improves the MP if its possible. :s
SpeedStar5
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby Accelevi » Fri Sep 13, 2013 12:57 am

lolwat
If your ping is 600+, that's like unplayable. 200 range is terrible already.
Image

Sig courtesy of Zarythe <3

C A D E A U X
User avatar
Accelevi
« Administrator »
 
Posts: 13049
Joined: Tue Aug 06, 2013 6:59 pm

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby MysteriousPerson » Fri Sep 13, 2013 2:03 am

SpeedStar5 wrote:
That is probably your problem then, 600 is pretty high. You may have to wait until feng improves the MP if its possible.


Accelevi wrote:lolwat
If your ping is 600+, that's like unplayable. 200 range is terrible already.


Image
MysteriousPerson
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby Hanusu-Kei » Fri Sep 13, 2013 2:02 pm

Gotta agree with this ~ Add my evolve account : Hanusu-kei
Hanusu-Kei
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby Terramort » Sun Sep 15, 2013 7:10 am

Do games generally happen on here, or... ?
Terramort
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby SpeedStar5 » Sun Sep 15, 2013 1:20 pm

Terramort wrote:Do games generally happen on here, or... ?


From my experience using it the last week:

I joined two AoTTG groups, both the global one linked in the OP and another I found browsing the groups list. Although they both have alot of members in the group I only ever saw a few people join the chat rooms; even if they did join they wouldnt reply to me saying hello. Its a great program if you have a guild or group of friends already but for meetings random I think youll be unlucky, aleast I was. Coul dhave just been coz I am from the UK and not many EU players use Evolve XD
SpeedStar5
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby koobertz » Sun Sep 15, 2013 5:51 pm

Can someone help me get a party started and then help me get into this game with the client. I tried and it never worked. I am getting kinda annoyed with it. So please help
koobertz
 

Re: [Tutorial] Evolve - A better VPN than Hamachi

Postby Terramort » Sun Sep 15, 2013 5:53 pm

Ok, thanks. Too bad the MP for this game just won't take off...
Terramort
 

PreviousNext

Return to Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest